matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znajdz X
loger:
Log x
5
=−2 w odpowiedziach jest: x=
√
5
5
23 maj 14:46
M:
23 kwi 16:55
Miś Uszaty:
x>0 logx
5
=−2 x
5
=10
−2
1
x
5
=
100
1
x=
5
√
100
1
x=
5
√
100
23 kwi 18:14