Dana jest funkcja f(x) = I 2x I.
gladys: Dana jest funkcja f(x) = I 2x I.
a) Oblicz wartości funkcji f dla argumentu 3.
b) Utwórz tabelkę funkcji f dla pięciu wybranych przez siebie argumentów.
c) Dla jakich argumentów funkcja przyjmuje wartość 1 ?
d) Znajdź miejsce zerowe funkcji.
23 maj 12:01
R.W.16l: a) R nieujemne
b) zrobię dla 2
x | −1 | 1
y | 2 | 2
c) −1/2, 1/2
d) x0=0
coś czuję ze Ty tego nie robisz sam bo Ci się nie chce a nie bo nie umiesz
23 maj 13:03
gladys: Nie mogę tego wszystkiego zrozumieć bo nauczycielka mi dała wszystkie zadania a ja na
zgrupowaniu byłam a teraz muszę wszystko dorobić zaległości
23 maj 14:53