matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zbadaj czy ciąg o wyrazie ogólnym
Drum n Bass:
HELP Zbadaj czy ciąg o wyrazie ogólnym a
n
=
2n
3
jest ciągim arytmetycznym
20 maj 19:56
Godzio:
2n
2n−2
2n − 2n + 2
2
a
n
− a
n−1
=
−
=
=
c.n.d.
3
3
3
3
20 maj 20:04
Drum n Bass:
Dzięki Ziomku
20 maj 20:08