zbiory
dziara777: ile jest poteg liczby 2 w przedziale [2;32) ? odpowiedz uzasadnij.
musze slownie to napisac czy jak ?
20 maj 18:28
robinka: ja bym napisała tak
2
1=2
2
2=4
2
3=8
2
4=16
czyli istnieją cztery potęgi liczby 2 w tym przedziale
20 maj 18:31
dziara777: nie wierze ze to taki proste
20 maj 18:36
dziara777: musze to jakos specjalnie opisywac czy moge jako rozwiazanie napisac tylko te potegowania?
20 maj 18:37
dziara777: moze jakis wykresik do tego zrobie
20 maj 18:38
robinka: tylko opisz, żadnego wykresu
20 maj 18:55
dziara777: ok
20 maj 19:06