matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisz w postaci jednej potegi
dziara777:
zapisz w postaci jednej potegi 3
20
*27
10
=
20 maj 17:00
Kalhiri:
3
20
* 27
10
= 3
20
* 3
3*10
= 3
20
* 3
30
= 3
50
20 maj 17:08
dziara777:
dzieki Kalhiri
20 maj 17:11