19 maj 18:00
Jakub: | | km | | 1000m | | m | |
v = 90 |
| = 90 |
| = 25 |
| |
| | h | | 3600s | | s | |
m = 1100kg
| | mv2 | | 1100*252 | | 1100*625 | |
Ek = |
| = |
| = |
| = 343750 J = 343,75 kJ |
| | 2 | | 2 | | 2 | |
Odp. B
19 maj 18:14
Godzio: a ma wyjść coś innego ?
19 maj 18:15
Godzio: rzeczywiście SI jednostką prędkości jest m/s
19 maj 18:15
Paweł: no faktcyznie tak jak mówi Godzio, km/h to mój błąd, dzięki Jakub
19 maj 18:28
19 maj 18:46
Paweł: podbijam, prosze o pomoc
19 maj 19:31
Paweł: wie ktoś
19 maj 20:40
19 maj 20:56
Paweł: dzięki
19 maj 22:08
robinka: proszę
19 maj 22:23