trygonometria
ania:

hej , kto mi pomoze w trygonometri? oto zadania
zad 2)
Dane: V=16 cm |OP|=25 cm L=?
zad 3)
Dane: |BD|=5
√3 L=30 stopni Obw=?
zad4)
Dane:r=8 cm Obw=?
zad 5)
a)o ile metrów wzniesiesz się po przebyciu 2 km tą drogę?
b)ile musisz przebyć,zeby wznisc się o 200 metrów
19 maj 16:25
Kejt: tu nic nie widać.. może zrób zdjęcie tych rysunków czy coś?
19 maj 16:26
ania: jak zdjecie jak mam je dodac
19 maj 16:57
19 maj 16:57
ania: to zaraz
19 maj 17:36
19 maj 17:40
19 maj 17:49
19 maj 20:23
Dziaku: na kiedy to masz? Niestety nie mam czasu etraz jutro bym Ci wsyztsko zrobil bo ja trygonometrie
mam w malym maluszku jest to jeden dzialow ktory napisalem bezblednie na sprawdzainie

Alr
to jutro moge pomoc dopeiro
19 maj 20:48
ania: no na jutro
19 maj 21:01
Dziaku: no to niestety ja nie pomoge, powodzenia
19 maj 21:24
Basia:
Przykro mi, ale ten skan jest też mało czytelny, a powiększyć się nie daje.
19 maj 22:00