matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zamień postać kanoniczna do ogólnej.
lolaaa:
y=−3(x+1)
2
18 maj 18:38
Kejt:
y=−3(x+1)
2
y=−3(x
2
+1+2x) y=−3x
2
+(−6x)+(−3)
18 maj 18:40
lolaaa:
dzieki.
18 maj 18:42