matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
DO AnDzIuSkA417
asia:
DO AnDzIuSkA417 a=2−
√
3
b=3+2
√
3
a+b=2−
√
3
+3+2
√
3
=5+
√
3
a*b=(2−
√
3
)*(3+2
√
3
)=6+4
√
3
−3
√
3
−6=
√
3
18 maj 11:44