matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
!!!!
Ola :
POMOCY
Trojkat rownoramienny o bokach 25, 25 i 14 cm . oblicz dlugosc promienia okregu opisanego na tym trojkacie
17 maj 17:08
Tomek.Noah:
abc
abc
P=
=> R=
R
P
P=a*h h=
√
25
2
−7
2
17 maj 17:12