matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Uklad rownan z 3.niewiadomymi
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:
Prosze o pomoc w rozwiazaniu ukladów rownan: −x=2k − kx −1−y=−3k−ky 1−x=5k − kx 2−y=6k − ky
17 maj 00:54