matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy ;(
Dianka:
Wiadomo, że x
0,1205
= 6 . Wtedy x
0,3615
równa się?
16 maj 11:44
Anna:
x
0,3615
= (X
0,1205
)
3
= 6
3
= 216
16 maj 11:49
Dianka:
Wielkie dzięki
16 maj 11:51
Anna:
16 maj 11:54
pogromcza pytonów:
βββαα
4 maj 11:43