rozwiąż zadanie :(
Basia: Wyznacz wartości pozostałych funkcji trygonometrycznych kąta ostrego alfa jeśli wiadomo że :
sin alfa= 0,28 cos alfa 14 tg alfa 3√5 przez 2 ctg alfa 34 tg alfa przez ctg alfa = 12 tg alfa
3ctg alfa
13 maj 19:35
Basia: powinno być tak
sin alfa= 0,28
cos alfa 1 przez 4
tg alfa 3√5 przez 2
ctg alfa 3 przez 4
tg alfa przez ctg alfa = 1 przez 2
tg alfa 3ctg alfa
13 maj 19:37
Basia: pomocy
13 maj 19:59
Basia:
13 maj 20:06
Basia: kto pomoże :
13 maj 20:18
Dziaku: Jak zrobisz to nornalnie wykorzystujac opcje forum czyli np by zrobic pierwiastek to "p {X}
to Ci to zrobie
13 maj 21:08