Kostka masła ma wymiary 10cm, 7cm i 3,5 cm. Oblicz objętość tej kostki masła.
przemo:
13 maj 19:12
przemo: Kostka masła ma wymiary 10cm, 7cm i 3,5 cm. Oblicz objętość tej kostki masła.
13 maj 19:13
przemo: Kostka masła ma wymiary 10cm, 7cm i 3,5 cm. Oblicz objętość tej kostki masła.
13 maj 19:15
Next: No proszę Cię! jest to prostopadłościan, którego objętość liczy się jako Pole powierzchni
podstawy razy jego wysokość czyli:
V = 10 * 7 * 3,5 = 245 cm3
13 maj 19:17
Kuba: Prosze oto twój wynik wes sie lepiej do nauki a nie tylko komputer
V = 10 * 7 * 3,5 = 245 cm3
14 maj 09:25
qwe:

δΔ⊂⇒sdf
25 paź 15:55
piątek: takie łatwe zadanie i jeszcze nie umie xd
25 paź 16:53