:)
xxxx: liczba log36 jest równa?
12 maj 19:09
Dudi: Korzystając ze wzoru:
logan = n log a
log36 = log 62 = 2 log 6, lecz ponieważ log1 = 0, więc:
2 log 6 − log 1
12 maj 19:14
Filip: 1.556302501
12 maj 19:16
Dudi: : P
12 maj 19:17
xxxx: dzięki Dudi
12 maj 19:19
Dudi: Spoko

. Lubię pomagać, na tyle co umiem

.
A szczerze, w gimnazjum jeszcze jestem


.
12 maj 19:20
Dudi: Ale się uczę z tej strony. Jest bardzo przydatna..
12 maj 19:21
xxxx: serio w gimnazjum? : > w której klasie? jeśli można wiedzieć
12 maj 19:21
Filip: Hehe, to szacun stary jak w gimnazjum się tak z logarytamami bawisz...
12 maj 19:22
xxxx: ja jestem pierwszy raz na tej stronce i w sumie jestem zadowolona,pomimo tego że mam jeszcze do
rozwiązania w... zadań na jutro
12 maj 19:24
Dudi: 3 klasa..Własnie konczę. I nic nie chce mówić, ale w pierwszych półroczu miałem tróję na
szynach z majcy. Ledwo co, a teraz wspinam się w górę. Choć te egzaminy, to do
...
censored. Może jak 10 pkt będę miał, to git bedzie.. Myslalem, ze cos dadza
przydatnego na tym egzaminie, lecz sie ostro pomylilem. Uczylem sie z tej strony do egzaminu
co tylko moglo mi sie przydac. Logarytmy, trygonomteria, kombinatoryka, lecz

12 maj 19:26
Dudi: xxxx − ja dzięki tej stronie to mam zadania domowe. Szczerze to w większości przypadków, wiem o
co chodzi z zadań z LO, lecz nie wiem o co chodzi w moich gimnazjalnych..
12 maj 19:27
Dudi: Filip, a ty z jakiej szkoły jesteś?
12 maj 19:28
xxxx: hahahahah,po co Ci kombinatoryka w gim? oj coś ściemniasz
12 maj 19:28
Filip: 2 klasa LO.
12 maj 19:29
xxxx: filip−to tak jak ja
12 maj 19:30
Dudi: xxxx − jak to po co?
Żeby zaszpanić na lekcji. Przypatrz sie dokładniej. Nauczycielka zaczęła robić zadanie z matury
podst. To było coś tam z juz nie pamiętam czym, ale mialo wyjsc 1−6. No to podszedlem do
tablicy i jak opetany zrobilem to zadanie. A klasa zamarła


BO ja z dopami chodzilem w 1 i 2 klasie, a teraz zrobilem zadanie na poziomie matury podst,
ktora była zaje** prosta.
Nie wiem, jak rozszerzona, ale podst,to bym zdał na 45 %
12 maj 19:31
Dudi: Filip, w LO to się bierze całki, czy nie

Musze sobie jakichś trudnych rzeczy nauczyć, żeby jeszcze czymś zaskoczyć nauczycielkę. A nóz
mi da 4 na koniec. Tylko z czym by jej wylecieć tutaj

12 maj 19:32
Filip: Nie, całek nie ma w programie LO. Jak chcesz czymś zakozaczyć to możesz mi rozwiązać zadanie z
wartości bezwzględnej, które dałem wcześniej. Nie wiem jak je zrobić, a jakoś nikt mi nie
odpisuje jak narazie.
12 maj 19:34
xxxx: Dudi−a no to spoko

w sumie to całkiem dobry plan masz,hahah
a co do matury pods. to fakt była całkiem prosta
12 maj 19:34
Dudi: ja kozak nie jestem. Jedynie co zassalem to te podst. kombinatoryki, funkcje w trójkatach i
to, co jest tam na zielo zaznaczone oraz log tyle co w cwczieniach tam bylo i pare wzorow
zapisalem i zapamietalem

. Ale zaraz zobacze, jakie to zadanie. Ale 2 kl Lo vs. 3 gimn i
uczeń z tróją to nie fair

.
12 maj 19:36
Dudi: xxxx − ja mam plan, żeby przed końcem roku napisać na tablicy jakieś juz rozwiązane całki, etc.
połączyć jakieś takie zaje*iście trudne zadanie, z byle takimi liczbami, żeby biły po oczach,
ale żeby było dobrze rozwiązane. Tylko trzeba wstać kolo6, bo przepisywanie trochę zajmie
12 maj 19:37
xxxx: Dudi−znajdź jakiegoś studenta matmy i niech Ci podaj jakieś fajne zadanko,naucz się go na
pamięć, zakumaj jakieś podstawy żeby nauczyciel Cię nie zagiął i problem z głowy
12 maj 19:42
xxxx: *poda
12 maj 19:42
Dudi: xxxx − jest tu jakiś student?


A Ty Filip dobrze umiesz majcę?

Skumało by się jakieś zadanie trudne

Ale boje się, bo jest tu też moja koleżanka na tej stronie, a jest strasznym kablem, więc boje
się tutaj pisać

.
12 maj 19:46
basia: Dudi−nie wiem czy tu jest : D
ale ja mam kilku znajomych
12 maj 19:49
Dudi: To jest czas na razie, ale muszę coś skombinować. Przeszedłbym do historii mojego gimnazjum


Basia, ale jak Cię tak obserwowałem, to widzę, że też dobra z matmy jesteś, więc na 100 % Twoi
znajomi to geniusze muszą być
12 maj 19:55
Dudi: DO czerwca jeszcze hoho i hola hola − jak to mówi moja babcia


.
12 maj 19:55
xxxx: Dudi−znajdź kogoś,może niekoniecznie tu
12 maj 19:56
Dudi: Wystarczyło by, żeby ktoś wymyślił, arcytrudne zadanie z czym się da

.. A jak nie, to
poszukam jakichś zadań z całkami, i innymi rzeczami, tak, żeby tabilcę zapisać drobnym
druczkiem


.
12 maj 19:57
xxxx: haahhaha,mam kuzyna który studiuje i ma matmę więc modę do niego zagadać.albo po prostu wziąć
coś z jego notatek
12 maj 20:01
Dudi: xD, ale to by się jakieś tłumaczenie przydało, ale pomysł może wypali. Kolegów musze
zaangażować, co mają wystawione zagrożenia


. może im od razu 3 powstawia jak leci


.
12 maj 20:03
xxxx: *mogę
12 maj 20:03
xxxx: Dudi−chciałabym zobaczyć minę Twojego nauczyciela

12 maj 20:04
Dudi: Hahhaha... Wylece mu jakimiś materiałami z całkami, etc. logarytmy, wielomiany, haha xD Kurde,
tylko takie trudne żeby było, żeby mu mina zrzedła


...
ALe jak mnie znowu zaptya, i nic nie odpowiem, to wiadome, ze ukartowane


,..
12 maj 20:06
xxxx: Dudi−no i właśnie dlatego najlepiej by było gdybyś to zrozumiał najpierw xD chociaż..haahahha
12 maj 20:07
Dudi: xxxx − jak się na całki poparzyłem, co to jest, to dostrzegam kruchość życia

Może nie jest to trudne, dla kogoś kto w tym siedzi, ale myslę, co mogłoby być w zadaniu. A co
dokladnie Twój kuzyn bierze takiego ?

najtrudniejsze co moze byc. Nie bede sie nic uczyl, a
sie wyczue tego co zrobie na koniec roku i bedzie git

Wszak musi byc cos, z czego moze
zostac pamiatka z gimn


ale mnie to SMISZY


: xD
12 maj 20:12
xxxx: różniczkowanie,całki etc. wiesz dokładnie nie wiem,ale wiem że ma tam sporo matmy


hahahahah
12 maj 20:16
Kejt: jak to się mówi.. "prawdziwa matematyka zaczyna się tam gdzie kończą się liczby"
12 maj 20:19
12 maj 20:20
Dudi: xxxx − xD. No to bardzo dobrze, ale jak utknę, bez jej odp na pytanie, to nie wiem, czy to jest
coś warte, ale wtedy zawsze można idiote zgrywać, albo Primma Aprilis, ale dzieckiem nie
jestem −.−

12 maj 20:26