matematykaszkolna.pl
przepis na pizze Kto jest dobry z angielskiego?: Sprawdzicie mi czy dobrze napisałam przepis po ang Nagrzać piekarnik do 190 ° C. nasmarować blaszkę do pieczenia. Mąkę wymieszać z masłem. Dodać proszek do pieczenia i sól do mieszanki. Dobrze wymieszać z mlekiem i 25g sera. Dokładnie wymieszać mieszankę, Ciasto gnieść w misce do gładkości. Rozwałkować ciasto. Położyć na blaszkę do pieczenia. Pociąć pomidory w plasterki. Doprawić do smaku solą, pieprzem. Rozłożyć na pizzy. Posypać serem i dodać boczek, oregano, bazylię. Piec w piekarniku od 7−10 minut, aż ser zacznie się topić. Schłodzić na 10 min i jeść. Heat oven to 190 ° C. Grease fat a baking tin. Mix flour with butter. Add baking powder and salt to the mixture. Mix thoroughly with milk and 25g of cheese. Mix thoroughly the mixture, Knead the dough until it becomes smooth roll out the dough Put on a baking tin. Cut the tomatoes into slices. Add a pinch of salt and pepper. Put on pizza. Sprinkle cheese on top and add bacon, oregano and basil. Bake in oven for 7−10 minutes, until cheese is melted Cool for 10 minutes and eat.
12 maj 17:02
foch!!!: To jest forum związane z naukami ścisłymi ( typu szczególnie matematyk,a nie angol) −.− −.−
12 maj 17:03