kalkulator
Hashiri: Czesc znacie moze stronke z kalkulatorem graficznym gdzie bede mogl nartsowac funkcje
x
−23 
?
bardzo prosze o jak najszybsza pomoc
12 maj 16:56
Kejt: ściągnij program o nazwie DeadLine, bardzo przydatny..
12 maj 17:58
X: Albo Derive 6
12 maj 18:00
Hashiri: Dzieki za programki.
Mam taki przykladzik :
5x+2−5x=120 z funkcju wykladniczej
Jak to zrobic ?
12 maj 18:49
Kejt:
5x+2−5x=120
5x*52−5x=120
5x(52−1)=120
5x*24=120
5x=5
x=1
12 maj 18:54
Hashiri: a czy log
325
3 = (log
325)
3
13 maj 18:59
Hashiri:
13 maj 19:25
Hashiri: Pomoze ktos z tym pytankiem ?
13 maj 19:39
Godzio: nie,
log3253 = 3log25
13 maj 20:02