matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
enter:
dla jakich wartości paramertu m zbiór rozwiązań równania x
4
+mx
2
-m=0 jest dwuelementowy
11 gru 21:06
Miki:
x
4
=t
2
x
2
= t t
2
+mt -m=0 Δ=0 oblicz deltę i nałóż warunek =0 i oblicz m
11 gru 22:33