matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Możw ktoś mi pomóc??
Kuba:
dany jest okrąg o środku O i promieniu r1 oraz okrag o środku S i promieniu r2. Określ wzajemne położenie tych okręgów. OS=1 r1=5 r2=6
11 maj 21:07
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/473.html
11 maj 21:10