matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aa
kaska:
jezelo cosα =
1
3
i α∊ (0;90) to wartosc tgα jest rowna
11 maj 18:59
driver:
sin
2
α +cos
2
α =1
1
2
√
2
sinα=
√
1−
=
√
8
9
=
9
3
sinα
tgα=
=.....
cosα
11 maj 20:49