matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdź czy podane wartości są tożsamościami trygonometrycznymi
xxx:
sinα razy ctgα / cosα =1
11 maj 17:43
Godzio:
cosα
1
L = sinα *
*
= 1 = P Odp. Tak
sinα
cosα
11 maj 17:46
xxx:
dzięki
11 maj 17:58