matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiory liczbowe
jazda123:
Wyznacz sumę, iloczyn i różnicę zbiorów liczb Naturalnych(N) i Całkowitych(C).
10 maj 18:39
driver:
N⊂C⇒N∪C=C , N∩C=N, N−C=∅, C−N=C
−
←całk.ujemne
10 maj 21:27