matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aaa
kolecaaa:
piatym wyrazem ciagu (bn) okreslonego wzorem bn= 3* (−
1
2
)do n jest
9 maj 20:18
Svanar:
1
1
3
b
5
= 3*(−
)
5
= −3*
= −
2
32
32
9 maj 20:26
kolecaaa:
dzieki
9 maj 20:27