matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Sexi lala:
W trójkąt ABC wpisano okrąg .Miara kąta α wynosi 120 stopni ,a kąta β140.Oblicz miarę kąta γα
9 maj 17:04
Sexi lala:
oblicz miarę kąta γ.
trochę mi rysynek nie wyszedł bo wszystkie części powinne być równe
Pomożecie ?
9 maj 17:07
Godzio:
rozumiem że <A = α <B = β <C = γ ?
9 maj 17:12
Sexi lala:
tak pomożesz?...
9 maj 17:48