matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Bardzo was proszę o pomoc
Monika:
znajdz sume ,iloczyn i roznice gdy:a) A={2,4,6,8,10} B={x∊R i x>5 b)A=<−3;4) B=(o,7) c)A={x∊R i x>1} B={x∊N i x∊[0;10]} w punktach c i d zaznacz zbiory na osi liczbowej
9 maj 14:47