pomocy !!
Basia: Jest ktoś dobry z polaka

9 maj 12:33
Monika: a o co chodzi?
9 maj 12:35
Basia: trzeba mi napisać wypracowanie
9 maj 12:40
Basia: temat ; potop o polakach prawdy uniwersalne czy stereotypy. pomoże ktoś
9 maj 12:43
Yupikayey: ja jestem dobry ale tego nie zrobię − takie rzeczy to trzeba samemu robić!
9 maj 12:44
Basia: no weźcie
9 maj 12:44
Yupikayey: rozumiem robić zadania, bo ich jest milion i można sobie porobić
ale wypracowanie? trzeba się nauczyć, wykuć i już, skorzystać z internetu, KSIĄŻEK, notatek i
coś sklecić − i albo będzie ok albo do poprawy, ale będziesz sama próbowała;
a argument typu "to forum do pomocy" "matematyczne zad to zrobicie" nie zrobią wrażenia, bo
jestem niewrażliwym skurwysynem, który chce Ci pomóc mowiąc Ci abyś to sama zrobiła...
9 maj 12:50
Basia: nie musisz

może ktoś inny pomoże
9 maj 12:51
Yupikayey: wiesz, raczej nie chodzilo mi o to, że JA nie zrobię, bo mi się nie chce, ale daję Ci cholernie
dobrą radę abyś sobie później radziła z tym;
jasne, kto inny zrobi teraz, a potem będzie trudniejszy temat na klasówce i co?
NAMAWIAM INNYCH − nie róbcie

dla Twojego dobra... ale co ja mogę wiedzieć co jest dla Ciebie
najlepsze... NAMAWIAM INNYCH − zróbcie to

dla Twojej wygody, ale nie przyszłości (w sensie
najbliższej, nie mam na myśli kariery zawodowej itp, że bedziesz załowała że tego nie
napisałaś sama siedząc za biurkiem w jakiejś firmie)
9 maj 12:55
Basia: a kto mówi że będę siedziała za biurkiem w firmie że ty dobry jest z polaka to nie znaczy że
każdy musi pff
9 maj 13:55
Dziaku: Nie zrobisz trudno napisales ze nei zrobisz to daj sobei spokoj, nie twoja sprawa ze ktos inny
zrobi, ja jakbym byl dobry z polaka to byl napisal lecz ja siedze na polskim i omawiamy
wiersze i stare teksty to to tylko duze ozy i rozkmina skad oni to wiedza
9 maj 13:59
Basia: no właśnie
9 maj 14:03
Yupikayey: a myślisz że jestem dobry bo prosiłem wszystkich by mi wszystko robili?
KSIĄŻKI itp źródła...
9 maj 14:17
Basia: a kto pyta Cie czy jesteś dobry czy nie wiesz jak napisać i chcesz to pomagasz nie to nie a
nie jakieś oburzenie wielkie
9 maj 18:33
Dziaku: A czy ktos mowi by wsyztsko robic Ci? Kolezanka ma problem z jednym zadaniem, a tak wgl co
robisz na tym forum? Pewnie wrzucales jakies zadanie? To co? Zadanie jakos mozesz tez sm
zrobic? Podrecznik od matmy, internet ? Jakbys wsyztsko robil sam to by na tym forum Cie nie
bylo wiec, lepiej tu juz nie namawiaj innych tyko zajmij sie soba.
9 maj 20:15
Basia: czy ktoś pomoże

nie wiem jak to napisać a muszę na jutro
10 maj 16:34
Yupikayey: Przepraszam za wulgaryzmy...
Słuchaj Dziaku, żal mi was, bo jest kurewsko duża różnica między MATMĄ a POLSKIM, a poza tym to
dałem tutaj nie więcej niż 2 zadania, bo to olewam;
Basiu, sama zaczęłaś pierdolić o tym, że "Ty jesteś dobry i umiesz, ja nie i potrzebuję
pomocy", więc po chuja się rzucasz... jakieś "oburzenie" gdy ja Ci tylko pomagam się nauczyć
podając kurwa np. źródła informacji;
Jakie kurwa jedno zadanie? − CAŁE WYPRACOWANIA ZA NIĄ MAMY ODWALIĆ; a poza tym ja tu POMOGAM a
nie się kłócę (no, chyba że mnie ktoś TAKI sprowokuje)
Basiu NIKT Ci nie napisze, nawet wielki obrońca uciśnionych leniów Dziaku bo "lecz ja siedze na
polskim i omawiamy wiersze i stare teksty to to tylko duze ozy i rozkmina skad oni to wiedza"
czyli sam gówno umie a się mądrzy że inni mogą zrobić... to po co to pisałeś?... i tu miałem
coś napisać ale zapomniałem co, ale to miało być puentą mojej wypowiedzi...
PRZEPRASZAM, jeśli KOGOŚ uraziłem, ale jesteście porażająco sztucznie ludzcy
10 maj 17:29