równanie płaszczyzny stycznej
Monika: wyznacz równanie płaszczyzny stycznej do z=f(x,y)=3x2+y2 i wektor prostopadły w punkcie (x0,
y0, z0)=(1,−2,3)
z góry dziękuję za pomoc
9 maj 12:09
Monika: prosiłabym o pomoc, bo nie wiem jak policzyć te pochodne
9 maj 12:29
Monika: nikt nie pomoże?
9 maj 12:42
Monika: podonosze, jeśli ktoś wie jak to zrobić to prosiłabym o pomoc, i mam pytanie jeśli robie df/dx
czyli y traktuje jak liczbę? czyli wcale y nie biorę pod uwagę?
9 maj 13:31
Monika: pomoże ktoś? bardzo proszę
9 maj 14:42
Monika: :(
9 maj 15:55
Monika: podbijam
9 maj 16:49
10 maj 10:13