matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jaki wynik?
ja:
logarytmy− 4 w potędze ma logarytm 5 o podstawie 2
8 maj 18:53
kalafiorowa:
czy to cale zadanie?
8 maj 19:00
ja:
taki przykład. już mam wzór.
8 maj 20:00
Godzio:
4
log
2
5
= 2
2log
2
5
= 2
log
2
25
= 25
8 maj 20:04