matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ANKA:
A=<-2,6) B=(0,10> pomocy prosze o wyznaczenie zbiorow A suma B, A iloczyn B, A\B , B\A
11 gru 18:02
Jasiek:
A suma B=<-2,10> A iloczyn B=(0,6> A\B=<-2,0> B\A=(6,10> Wydaje mi się że jest dobrze, ale 100% pewności nie mam
11 gru 18:54