matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania
Paula:
?prosta o równaniu y=5x−m+3 przechodzi przez punkt A=(4,3). Wtedy a. m=20 b.m=14 c. m=3
6 maj 13:21
robinka:
trzeba podstawić za y=4 a za x=3 do równania
6 maj 13:26
robinka:
i wyliczyć
6 maj 13:27