matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Obliczyć logarytm
Kasia :
log
2
10+log
2
80−log
4
10000
6 maj 10:23
robinka:
log
2
10*80−log
4
10000=
log
2
10000
log
2
10000
log
2
800−
=log
2
800−
=U{2log
2
800−log
2
1
log
2
4
2
log
2
800
2
−log
2
10000
640000
log
2
10000
6
0000}{2}=
=
=
=3
2
2
2
6 maj 10:31