matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
d
Damian:
KTO JEST TAK INTELIGENTNY ŻE ROZWIĄŻE TO ZADANIE jeśli z=
7
r2
i r >0,to: odp.r=
7
z
w pierwiastku
5 maj 19:12
kalafiorowa:
7
z=
r
2
z*r
2
=t
7
r
2
=
z
r=
√
7
z
5 maj 19:13
damian:
Rozwiązanie
5 maj 19:20