matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wilekokąty foremne
Anita:
Ile przekątnych ma 7kąt foremny?
5 maj 09:26
Tomek.Noah:
http://www.interklasa.pl/portal/index/strony?mainSP=subjectpages&mainSRV=matma&methid=1232353831&page=article&article_id=340455&item=-1
5 maj 09:32
robinka:
[7*(7−3)]/2=28/2=14
5 maj 09:43