matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
rozgoryczony:
Rozwiaz: (x−3)
2
|sinx|=sinx w zbiorze <0,2π> dla x∊(0,π) dla x∊(π,2π) (x−3)
2
=1 (x−3)=−1 i nic ..
jak to zrobic
4 maj 19:55
rozgoryczony:
juz wiem. dziekuje
4 maj 20:12