matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciag
pytajnik:
S
n
=1−3
n
*2 /1−3 = 160 − wzor na sume ciagy geometrycznego, Moglby ktos wyliczyc n? a1=2
4 maj 19:51
pytajnik:
podbijam
4 maj 19:59
motka54:
moze ktoś rozwiązac bo ciekawe zadanko
4 maj 20:07