matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
Ela:
Prosze o rozw.kąt α jest ostry i cos α =0,9. wówczas. a) α<30* b) α=30* c) α=45* d) α>45* *− stopni
4 maj 18:09
dan:
a)
4 maj 18:11
dan:
wystarczy, że spojrzysz na tabelę wartości funkcji trygonometrycznych
4 maj 18:11
kdk:
zadania z informatora
4 maj 18:14