logasy
humanistka na 100%: oblicz log2(<−to jest malutkie) 3
4 maj 16:55
humanistka na 100%: przeciez niemozna podniesc 2 do potegi zeby wyszla 3, no nie


? to bylo w arkuszu
4 maj 16:56
damorka: log23 ?
mogłabyś przytoczyć zadanie?
4 maj 16:57
kalafiorowa:
jaka jest tresc calego zadania?
4 maj 16:57
robinka: właśnie przytocz całe zadnie
4 maj 16:58
humanistka na 100%: momento
4 maj 16:58
humanistka na 100%: liczba 8 i w potedze ma log2 (<− male u dolu) 3 wynosi?
4 maj 16:59
kalafiorowa:
8log23=23log23=2log233=33=27
4 maj 17:00
humanistka na 100%: dunota co? chyba jakis blad w zadaniu..
4 maj 17:00
humanistka na 100%: oo, a jak to zrobilas kobieto
4 maj 17:01
motka54: wynosi 3
4 maj 17:01
humanistka na 100%: kalafiorowa dobrze zrobila bo jest taka odp, na 4 mozliwe ale jak, czemu to przedostanie rowna
sie 3do 3?
4 maj 17:02
4 maj 17:03
kalafiorowa:
alogbc=logbca
4 maj 17:03
motka54: a nie sorki pomyłka
4 maj 17:03
humanistka na 100%: o dzieki kochana jestes
4 maj 17:05