matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz dziedzinę funkcji określoną wzorem
jolaadi:
f(x)={4}{2x−8}
4 maj 14:54
jolaadi:
wyznacz dziedzinę funkcji określoną wzorem: f(x)=4/2x−8
4 maj 16:31
koń:
2x−8≠0 2x≠8 \ :2 x ≠4
4 maj 17:59
ania:
fx)=√4−2x
24 maj 22:31