matematykaszkolna.pl
zadania z ciagu Aneta5: hej! Mam takie to zadanko Sklep meblowy oferuje meble na raty za 8400. Raty można dokonać na dwa sposoby: 1 sposób= 1120 a każda następna będzie równa o 20 zl niższa od poprzedniej lub: 2 sposób wzrost raty będą równe i wynoszą 8,1/3 % ceny 8400. Ile miesięcy nalewy spłacać meble? Według wariantu a lub wariant b.? Ile wyniesie najmniejsza rata i ile będzie wynosiła rata równa? Obliczy 8 1/3 procent z 8400. wynik ten co będzie i ile miesięcy będą spłacane. arob, eta bogdan Basia ,Godzio liczę na pomoc. Za pomoc z góry dziękuje. Jestem tu nowa . Mam na jutro to same zadanko co poprzedniczki . Dzieki za pomoc . z maty jestem cienka.
4 maj 14:09
Antonina 66: Ciągi liczbowe. Sklep meblowy oferuje meble na raty za 8400zł. Raty można dokonać na dwa sposoby: 1 sposób= 1120 a każda następna będzie równa o 20 zl niższa od poprzedniej lub: 2 sposób wzrost raty będą równe i wynoszą 8,1/3 % ceny 8400. Ile miesięcy należy spłacać meble? Według wariantu a lub wariant b.? Ile wyniesie najmniejsza rata i ile będzie wynosiła rata równa? Obliczyć 8 1/3 %z 8400. wynik ten co będzie i ile miesięcy będą spłacane.? Arob Eta Bogdan Basia ,Godzio liczę na pomoc. Za pomoc z góry dziękuje. emotkaemotkaemotka
4 maj 19:26
Nikka: było już dziś rozwiązywane emotka
4 maj 19:28
Antonina 66: a gdzie?
4 maj 19:49
Antonina 66: znalazłam dzięki .Duzo dziś tych postów dlatego przeoczyłam Wszystkiego najlepszego MATURZYŚCI!
4 maj 20:17