matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyrazenie
Piotrek:
2 * 3
2
0
− 5 * 3
1
9
jest równe
9
9
4 maj 12:59
Godzio:
U{3
19
(2*3 − 5 * 1}{3
18
= 3 * (6 − 5) = 3
4 maj 13:01
Godzio:
3
19
(2*3 − 5 * 1)
= ...
3
18
4 maj 13:02
kciuken:
ładny
4 maj 15:18