matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Mady:
jak to zrobić ? Podaj miarę kąta opisującego wskazaną liczbę obrotów : 2
1
9
z góry dziekuje za pomoc.
3 maj 22:34
kos:
2
1
9
*360
o
=
19
9
*360
o
= 19*40
o
=760^
3 maj 22:38
Mady:
Dzięki wielkie
3 maj 22:39