matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi i pierwiastki
wiewi:
4
rozwiąż : 7 do potęgi
*
3
√
7
5
3
3 maj 17:07
wiewi:
musi wyjśc 7
3
3 maj 17:08
Godzio:
7
4/3
* 7
5/3
= 7
4/3 + 5/3
= 7
9/3
=7
3
3 maj 17:09
wiewi:
dzięki
3 maj 17:17