matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi
wiewi:
3
jak to obliczyć 3
* 3√9
2
to ille się to równa jak ma wyjść 3
4
8
3 maj 15:03
paziówna:
√
9
2
= |9| = 9
27
3
3
3
6
*3*9 =
*3*3
2
=
8
2
3
2
3
3 maj 15:14
Basia:
niemożliwe 3
3
8
=
27
8
=
3
3
2
3
√
9
2
=9=3
2
3
3
*3*3
2
3
6
=
=
≠ 3
4
2
3
2
3
jakiś błąd w zapisie musiałeś popełnić
3 maj 15:18
wiewi:
3
no ale te
to potęga trójki na początku
8
3 maj 15:23
wiewi:
nie umiem zrobić zeby to była potęga
3 maj 15:24