matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
x:
liczba log32 jest równa?
3 maj 12:59
dan:
log
10
32=?
3 maj 13:00
wieprz:
kalkulator do zwyciestwa!
3 maj 13:01
Eta:
log32= log2
5
= 5*log2≈ 5*0,3010=.....
3 maj 13:03
dan:
1,5051499783199059760686944736225 z kalkulatora
3 maj 13:04