zadanie
x: Liczba √28+√63 jest równa?
3 maj 12:55
Eta:
√28= √4*7= 2√7
√63=√9*7= 3√7
√28+√63= 2√7+3√7= 5√7
3 maj 13:01
ciezka: 281/2 + 631/2= 2931/2
3 maj 13:03
ciezka: jakie ładne
3 maj 13:03
Orzech: Przecież tak się. potęg nie dodaje

!Eta dobrze rozwiązał to zadanie.
3 maj 13:05
Eta:
ciężka ........ to bzdury

!
3 maj 13:05
dan: ciezka jak ty to niby zrobilas?
3 maj 13:07
ciezka: pewnie ,że Eta dobrze zrobiła

Ja przeżywam kolejne zaćmienie bo zbyt dużej ilości zadań.
3 maj 13:07
Dziaku: Wlasnie skad wyszlo te 293? Bo nie rozkminiam;>

?
3 maj 13:08
ciezka: Jak zaćmienie dopada to różne cuda wychodzą.
3 maj 13:08
dan: jak już coś to 17512
3 maj 13:10