matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
martyna159:
Jak to obliczyc
Liczba log36 jest równa Prosze o pomoc
3 maj 11:27
mateusz:
log
3
6 = x 3
x
= 6 x= ?
3 maj 12:42
Marek:
Było robione:
https://matematykaszkolna.pl/forum/50779.html
3 maj 13:52