matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gienia:
Ile wynosi długość krawędzi sześcianu o przekątnej 6
?
2 maj 23:05
Amaz:
d=a
√
3
6=a{3} a=2
√
3
2 maj 23:07
Łukasz:
a czasami nie powinno byc , ze 6=a
√
2
i , ze a=3
√
2
?
3 maj 11:53