matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
fsdfeg
motka54:
A=3
4
√
2
+2
B=3
2
√
2
+3
zbadaj czy B=9
√
A
2 maj 20:27
motka54:
2 maj 20:40
dan:
4
√
2
+2
b=9
√
3
4
√
2
+2
=3
2
*3
(to potęga po 3)= 3
2+2
√
2
+1
=3
2
√
2
+3
=9
√
A
2
2 maj 20:42