matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak to rozwiązać???
:):):
Jak to rozwiązać
? 3
8/3
*
3
√
9
2
2 maj 18:50
Maturzysta:
3
8/3
* (3
2
)
2/3
= 3
8/3
* 3
4/3
= 3
(8+4)/3
= 3
4
= 81
2 maj 18:54
:):):
dzięki
2 maj 19:00