matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
xoxo:
Oblicz odległość punktu A od środka odcinka BC, gdzie A = ( 1,3), B = (4,7), C = (−2,−3) .
2 maj 15:41
Godzio:
środek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1750.html
odległość A od S
BC
:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1248.html
2 maj 15:42